Bowling tips til en effektiv spin

For at være en god bowler er det meget vigtigt at lære at spinde bolden. Når man taler om 10-pin bowling, kommer leverancer i to kategorier. Lige skud er de grundlæggende skud i bowling og krogskud er lidt mere avancerede. Du skal beherske begge for at blive en stor bowler.

hvis du forsøger at kaste et lige skud, skal bowlingkuglen følge en lige vej til bowlingstifterne. I den anden kategori er krogen skudt, som kurver som det kommer tættere på stifterne. Et krogbillede ser ud som et lige skud i starten, men så begynder det at kurve, inden det når sit mål.

Den pludselige kurve af bolden vil medføre, at den spinder på sin akse. Det vil fortsætte med at gøre det, indtil det kommer i kontakt med bowlingstifterne. En spinnende bowlingkugle ruller ned ad banen, ligesom en bold, der ikke spinder. Ændringen kommer, når den begynder at gøre en lille hældning, når den kommer tæt på slutningen af ​​banen og ændrer derefter kurset. Før du kan lære at knytte dine skud skal du først lære at spinde bolden.

1: Du skal have tålmodighed og færdigheder for at lære at gøre et kraftfuldt spin. Den rigtige slags bold er også vigtig. Generelt har alle bowlingkugler evnen til at spinde på deres akse, når du slipper det.

2. Det er vigtigt at lære at frigive bowlingkuglen, mens du stadig er i bevægelse mod den ufuldkomne linje. Nogle bowlers vil stoppe i en brøkdel af et sekund før deres udgivelse. Der er virkelig ikke noget galt med denne tilgang, men det er meget nemmere at dreje bolden, hvis du stadig er i fremadgående bevægelse. Den lille smule ekstra momentum vil hjælpe din bowlingkugle til at spinde på sin akse.

3. Sørg for at greb din bowlingkugle på en sådan måde, at du nemt kan frigøre den. Du bør også sørge for at udvikle en levering, der holder armen lige under både for- og backswings. Du ønsker ikke at “muskel” bolden for meget under frigivelsen eller nedstyrtningen.

Din krops momentum, når du bevæger dig fremad, er den bedste slags. I henhold til fysikkens love, så længe du stadig er i bevægelse, overføres den samme bevægelse til din bowlingkugle.

4. Drej din hånd eller dit håndled lige før den endelige frigivelse af din bowlingkugle for at få det perfekte krogskud. Foregive som om du er en nøgle til klokken tre. Slip bolden lige som du roterer din hånd og der har du det. Det perfekte krogskud!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*